Кошик
517 відгуків
+380 (93) 669-41-67
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Рис FG для суші 25 кг/міш

Рис FG для суші 25 кг/міш, фото 2
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

Ціну уточнюйте

Рис FG для суші 25 кг/міш
Рис FG для суші 25 кг/мішНемає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Рис вирізняється багатим вмістом вуглеводів і відносною денністю білкових речовин. Доля перших у сухій речовині доходить до 70%, других же, зазвичай, не більш ніж 12%. Зола рису багата фосфорною кислотою [3].

Вважається основним (національним) харчовим продуктом у країнах Південно-Східної Азії та Китаї. 

Як приготувати Рис Для Суші

1. Ретельно промийте рис у холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкиньте його на сито та залиште на годину. 

2. Покладіть рис у глибоку каструлю та залийте водою. Води мають бути на 1/5 більше, ніж рису (на 200 г рису — приблизно 250 мл води). Каструля має бути заповнена водою не більш ніж на третину. Щоб рис був ароматнішим, покладіть у воду квадратний шматочок водорості конбу розміром 5 см, який треба вийняти перш ніж вода закипить.

3. Накрийте каструлю кришкою, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння — на це потрібно приблизно 5 хвилин. Потім зменште вогонь до мінімуму та варіть рис у разі слабкого кипіння 10-13 хвилин, поки він не вбере всю воду.

4 Зніміть каструлю з вогню та дайте постояти, не відкриваючи кришку, 10-15 хвилин.


5. В мірній чашці з'єднайте столові ложки японського рисового оцту або білого винного оцту, 7 1/2 чайної ложки цукру та 2 чайні ложки морської солі та добре перемішайте, щоб цукор і сіль розчинилися. 

6. Рис перекладіть у вологий дерев'яний таз для суші та полейте оцтовою сумішшю. Дерев'яною лопаточкою змішайте суміш з рисом — рис треба перевертати, але не перемішувати! Перш ніж розпочати приготування суші, Дайте рису охолонути.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner