Кошик
501 відгук
+380936694167
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Локшина Рисова 0,5 плоска

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

139 грн

Показати оптові ціни
Локшина Рисова 0,5 плоска
Локшина Рисова 0,5 плоскаВ наявності
139 грн
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Характеристики
Основні
Країна виробникВ'єтнам
ТипВермішель
Основа Рисова
Вага0.4 кг

Рисова локшина – улюблене блюдо японських самураїв, продовжує молодість і є засобом підняття життєвих сил організму

Опис

+Рисова локшина - ситне, пружне на дотик, приємне, але, тим не менш, практично позбавлений смаку виріб з рисового борошна, широко поширене в Китаї та Японії. У цих країнах рисову локшину використовують для приготування величезної кількості різноманітних страв - це поле для фантазій для справжніх гурманів і цінителів японської кухні. Особливо тонка рисова локшина, що нагадує по виду дріт, називається фунчоза. У Росії рисову локшину іноді називають «скляним», але це помилково: «скляна» локшина виготовляється з бобів (схожа на тонкі скляні нитки, при варінні стає прозорою), а рисова локшина при варінні біліє. Оскільки фунчоза виготовляється з рису, традиційно вона вважається основою довголіття і безперечним засобом підняття життєвих сил організму. Легендарні «ніндзя» – японські богатирі – вживали саме фунчозу. Домашня рисова локшина часто робиться дуже довгою, що символізує довголіття господарів.

Рисовая лапша представляет собой белые или полупрозрачные полоски шириной от 2-3 мм до 3 см плоской или округлой формы. Лапша очень длинная, не менее 50 см в длину, и никогда не ломается перед варкой. Восточная пословица гласит: «Чем длиннее лапша, тем дольше жизнь». Удивителен факт, что рисовая лапша так эластична и упруга, что продавцы фунчозы на рынках Средней Азии при продаже сматывали ее как моток с рыболовной леской, вызывая удивление у иностранных покупателей. Сегодня рисовую лапшу можно купить в любом супермаркете. Локшина належної якості має напівпрозорий вид з ледь вловимим сірим відтінком. Запах цієї локшини - легкий, майже непомітний, віддає горіхами або бобами. Якщо ж рисова локшина мутного кольору, слипшаяся або має сторонні запахи, то від покупки такого продукту краще відмовитися - смачного блюда з нього не вийде. Зберігати локшину слід у прохолодному, сухому, добре провітрюваному місці, подалі від інших ароматних спецій та продуктів, що сильно пахнуть. При надлишковій вологості продукт швидко відсиріє і втратить свої поживні та смакові якості. Для зберігання фунчозы краще вибрати щільні паперові пакети або скляні баночки з трохи притертими кришками.

Это традиционный ингредиент в китайских супах, салатах из курицы, многочисленных закусках. Рисовую лапшу не варят, а замачивают в горячей воде на 15-30 минут при приготовлении основных блюд. Если же лапша готовится для супа, то ее замачивают на пять минут, а потом пару минут доваривают в кипящем бульоне. Рисовая лапша подается с жаренными овощами, морепродуктами или мясом (идеальна с копченой или отварной курицей), хорошо сочетается со свежими огурцами, редькой и морковью. Салаты готовят так, чтобы не дать лапше окончательно остыть или подсохнуть. Блюда с рисовой лапшой заправляют соевым соусом. В восточной кухне фунчозу практически никогда не солят и не приправляют резко пахнущими специями, чтобы не заглушить естественный тонкий аромат лапши. Однако фунчоза прекрасно впитывает вкусы, запахи и даже цвет, поэтому может использоваться в качестве гарнира для любых продуктов. Даже малое количество приправы ярко подчеркивает вкус блюда, сделанного на основе фунчозы. Блюда из рисовой лапши едят в холодном и горячем виде, но гурманы говорят, что холодная лапша вкуснее.

Состав и полезные свойства рисовой лапши

Лапша из риса, на 75% состоящая из крахмала, богата витаминами группы В (тиамин В1, рибофлавин В2, ниацин В3), участвующими в обмене веществ и способствующими укреплению нервной системы, и витамином Е, известным своими антиоксидантными свойствами. Витамин Е улучшает питание клеток, укрепляет стенки сосудов и предотвращает образование тромбов. Из минералов в рисовой лапше присутствуют калий, фосфор, марганец, железо, медь, кальций, цинк и селен.

Крупный опт обговаривается индивидуально

Інформація для замовлення
  • Ціна: 139 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner