Рис NIshiki — єдиний сорт японського рису, який культивувався саме через свої особливості та смакові якості, які якнайкраще підходять для приготування традиційних японських суші, сашимі та нігірі.
ПАКОВАННЯ 1 КГ
Груба клітковина, яка міститься в рисі нішики, покращує травлення, сприяє виведенню шлаків і схудненню.
Зазвичай, японські варлять рис без додавання соли і спецій. Рис нішіки промивають доти, поки вода не стане прозорою та залишають у невеликій кількості води на 2 години для того, щоб він наситився вологою. Потім заливають водою на два сантиметри вище рівня рису та варлять під кришкою 20-25 хвилин. Найкраще використовувати каструлі з товстим дном, рисоварку або мультиварку. Після вимкнення вогню залишають рис під кришкою ще хвилин на 20. Далі можна формувати суші або подавати рис ніші як гарнір
Рис NIshiki містить: вітаміни В1, В2, В5, В6, В9 і PP, калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, фосфор і натрій.
Калорії, ккал:
277
Білки, г:
7.0
Жири, г:
2.0
Вуглеводи, г:
56.0
- Ціна: 198 ₴