Рис NIshiki – єдиний сорт японського рису, який культивувався саме із-за своїх особливостей і смакових якостей, які як не можна краще підходять для приготування традиційних японських суші, сашимі та нігірі.
УПАКОВКА 1 КГ
Груба клітковина, яка міститься в рисі нішикі, покращує травлення, сприяє виведенню шлаків і схудненню.
Як правило, японці варять рис без додавання солі і спецій. Рис нішикі промивають до тих пір, поки вода не стане прозорою і залишають в невеликій кількості води на 2 години для того, щоб він наситився вологою. Потім заливають водою на два сантиметри вище рівня рису і варять під кришкою 20-25 хвилин. Правильніше всього використовувати каструлі з товстим дном, рисоварку або мультиварку. Після вимкнення вогню залишають рис під кришкою ще хвилин на 20. Далі можна формувати суші або подавати рис нішикі як гарнір
Рис NIshiki містить: вітаміни В1, В2, В5, В6, В9 і РР, калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, фосфор і натрій.
Калорії, ккал:
277
Білки, г:
7.0
Жири, г:
2.0
Вуглеводи, г:
56.0
- Ціна: 181 грн