Кошик
527 відгуків
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Рис для суші Yoshi 1кг

Рис для суші Yoshi 1кг, фото 2Рис для суші Yoshi 1кг, фото 3
  • В наявності

84 грн/кг

Рис для суші Yoshi 1кг
Рис для суші Yoshi 1кгВ наявності
84 грн/кг
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
Купити
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Як Приготувати Рис Для Суші

1.Ретельно промийте рис в холодній воді, міняючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкиньте його на сито і залиште на годину.

2. Покладіть рис в глибоку каструлю і залийте водою. Води має бути на 1/5 більше, ніж рису (на 200 г рису — близько 250 мл води). Каструля повинна бути заповнена водою не більше, ніж на третину. Щоб рис був більш ароматним, покладіть у воду квадратний шматочок водорості конбу розміром 5 см, який слід вийняти перш, ніж вода закипить.

3. Накрийте каструлю кришкою, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння — на це буде потрібно близько 5 хвилин. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть рис при слабкому кипінні 10-13 хвилин, поки він не вбере всю воду.

4 Зніміть каструлю з вогню і дайте постояти, не відкриваючи кришку, 10-15 хвилин.


5. У мірної чашки з'єднайте столові ложки японського рисового оцту або білого винного оцту, 7 1/2 чайної ложки цукру і 2 чайні ложки морської солі і добре перемішайте, щоб цукор і сіль розчинилися.

6. Рис перекладіть у вологий дерев'яний таз для суші і полийте оцтової сумішшю. Дерев'яною лопаткою суміш змішайте з рисом — рис слід перевертати, але не перемішувати! Перш ніж приступити до приготування суші, дайте рису охолонути.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 84 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner