Яєчна локшина прекрасно поєднується з м'ясом птиці або яловичиною, з морепродуктами та будь-якими овочами. Її часто додають у супи та різні бульйони. Вона може бути відварною або підсмаженою у фритюрі, прекрасно справляється з роллю основи складних страв, наприклад, спекотного та запіканок
ПАКОВАННЯ 4,54 КГ
Тонка та довга локшина рамен може слугувати соло, як окрема та самостійна страва, варто тільки додати до нього приправи, можна й сухі овочі. У Японії дуже люблять страву під назвою «рамен», до якої, крім локшини, входить ще міцний бульйон, зварений на курячих або свинячих кістках, спеціально замаринована й обсмажена свинина тюлю і, як же без нього, якісний соєвий соус (калоризатор). Процес приготування долог, але страва, що вийшла, не можна віднести до якоїсь однієї категорії, наприклад, суп. Рамен — це цілий обід і їсти його потрібно неквапливо, насолоджуючись кожним шматочком і ковтком.
ПІЩЕВА ЦЕННІСТЬ на 100 г продукту:
Белки - 10.72 г.Жири - 0.24 г.
Вуглеводи - 76.75 г.
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ на 100 г продукту:
352 ккал.
- Ціна: 1 176 ₴