Кошик
527 відгуків
+380 (93) 669-41-67
+380 (63) 682-35-86
ул. Михайла Грушевского 41, Одеса, Україна
Кошик
Food's Good: товары для суши и блюд восточной кухни

Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнам

Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнам, фото 2Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнам, фото 3Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнам, фото 4Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнам, фото 5
  • Очікується
  • Оптом і в роздріб

85 грн

Показати оптові ціни
Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнам
Локшина Рисова PHO KHO 0,5 кг В'єтнамОчікується
85 грн
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
+380 (93) 669-41-67
Дмитрий
  • +380 (63) 682-35-86
    Виталина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Виробник Thanh Thuy
Країна виробникВ'єтнам
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага500 г
Складвисокоякісний рис, вода, сіль
ОсноваРисова
Користувальницькі характеристики
ТипЛапша

Рисова локшина – улюблене блюдо японських самураїв, продовжує молодість і є засобом підняття життєвих сил організму,

УПАКОВКА 500 ГРАМ

ЯЩИК 40УПАКОВОК

Опис

+Рисова локшина - ситне, пружне на дотик, приємне, але, тим не менш, практично позбавлений смаку виріб з рисового борошна, широко поширене в Китаї та Японії. У цих країнах рисову локшину використовують для приготування величезної кількості різноманітних страв - це поле для фантазій для справжніх гурманів і цінителів японської кухні. Особливо тонка рисова локшина, що нагадує по виду дріт, називається фунчоза. У Росії рисову локшину іноді називають «скляним», але це помилково: «скляна» локшина виготовляється з бобів (схожа на тонкі скляні нитки, при варінні стає прозорою), а рисова локшина при варінні біліє. Оскільки фунчоза виготовляється з рису, традиційно вона вважається основою довголіття і безперечним засобом підняття життєвих сил організму. Легендарні «ніндзя» – японські богатирі – вживали саме фунчозу. Домашня рисова локшина часто робиться дуже довгою, що символізує довголіття господарів.

Рисова локшина являє собою білі або напівпрозорі смужки шириною від 2-3 мм до 3 см плоскою або округлої форми. Локшина дуже довга, не менше 50 см в довжину, і ніколи не ламається перед варінням. Східне прислів'я говорить: «Чим довше локшина, тим довше життя». Дивний факт, що рисова локшина так еластична і пружна, що продавці фунчозы на ринках Середньої Азії при продажу змотували її як моток з рибальської волосінню, викликаючи подив у іноземних покупців. Сьогодні рисову локшину можна купити в будь-якому супермаркеті. Локшина належної якості має напівпрозорий вид з ледь вловимим сірим відтінком. Запах цієї локшини - легкий, майже непомітний, віддає горіхами або бобами. Якщо ж рисова локшина мутного кольору, слипшаяся або має сторонні запахи, то від покупки такого продукту краще відмовитися - смачного блюда з нього не вийде. Зберігати локшину слід у прохолодному, сухому, добре провітрюваному місці, подалі від інших ароматних спецій та продуктів, що сильно пахнуть. При надлишковій вологості продукт швидко відсиріє і втратить свої поживні та смакові якості. Для зберігання фунчозы краще вибрати щільні паперові пакети або скляні баночки з трохи притертими кришками.

Це традиційний інгредієнт у китайських супах, салатах з курки, численних закусках. Рисову локшину не варять, а замочують в гарячій воді на 15-30 хвилин при приготуванні основних страв. Якщо ж локшина готується для супу, то її замочують на п'ять хвилин, а потім пару хвилин доварюють в киплячому бульйоні. Рисова локшина подається з смаженими овочами, морепродуктами або м'ясом (ідеальна з копченої або відварною куркою), добре поєднується зі свіжими огірками, редискою та морквою. Салати готують так, щоб не дати локшині остаточно охолонути або підсохнути. Страви з рисовою локшиною заправляють соєвим соусом. У східній кухні фунчозу практично ніколи не солять і не приправляють різко пахнуть спеціями, щоб не заглушити природний тонкий аромат локшини. Однак фунчоза чудово вбирає смаки, запахи і навіть колір, тому може використовуватися в якості гарніру для будь-яких продуктів. Навіть мала кількість приправи яскраво підкреслює смак страви, зробленого на основі фунчозы. Страви з рисової локшини їдять в холодному і гарячому вигляді, але гурмани кажуть, що холодна локшина смачніше.

Склад і корисні властивості рисової локшини

Локшина з рису, на 75% складається з крохмалю, багата вітамінами групи В (тіамін В1, В2 рибофлавін, ніацин В3), які беруть участь в обміні речовин і сприяють зміцненню нервової системи, і вітаміном Е, відомим своїми антиоксидантними властивостями. Вітамін Е покращує живлення клітин, зміцнює стінки судин і запобігає утворенню тромбів. З мінералів в рисової локшини присутні калій, фосфор, марганець, залізо, мідь, кальцій, цинк і селен.

Крупний опт обговорюється індивідуально

Інформація для замовлення
  • Ціна: 85 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner