Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | JS Company |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 кг |
Тип | Вегетаріанські продукти |
Термін придатності | 12 мес |
Місо — продукт традиційної японської кухні, найчастіше у вигляді густої пасти. Місо проводиться шляхом бродіння соєвих бобів, рису, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду грибів Aspergillus oryzae
УПАКОВКА 1 КГ
Традиційно виділяється три типу класичного місо в залежності від вихідного ферментованої субстрату: пшеничне місо , рисове місо і соєве місо . Найбільш поширеним є рисовий варіант місо, на який припадає близько 80 % всього ринку даного продукту в Японії
Харчова цінність Місо
На грам: 100 |
Калорії 199 |
Жири 6 g | |
Насичені жири 1,1 g | |
Поліненасичені жирні кислоти 3,2 g | |
Мононенасичені жирні кислоти 1,2 g | |
Холестерин 0 mg | |
Натрій 3 728 mg | |
Калій 210 mg | |
Вуглеводи 26 g | |
Харчові волокна 5 g | |
Цукор 6 g | |
Білки 12 g |
Інформація для замовлення
- Ціна: 231 грн