Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | JS Company |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 1000 кг |
| Термін придатності | 12 міс |
| Тип | Вегетаріанські продукти |
Мисо — продукт традиційної японської кухні, найчастіше у формі густої пасти. Мисо виробляється через бродіння соєвих бобів, рису, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду грибів Aspergillus oryzae
ПАКОВАННЯ 1 КГ
Традиційно виділяється три типи класичного мисо залежно від вихідного ферментованого субстрату: пшеничне мисо , рисове мисо і соєве мисо . Найпоширенішим є рисовий варіант мисо, на який припадає приблизно 80 % усього ринку цього продукту в Японії
Харчова цінність Мисо
|
На грамів: 100 |
| Калорії 199 |
| Жири 6 g | |
| Насичені жири 1,1 g | |
| Поліненасичені жирні кислоти 3,2 g | |
| Мононенасичені жирні кислоти 1,2 g | |
| Холестерин 0 mg | |
| Натрій 3 728 mg | |
| Калій 210 mg | |
| Вуглеводи 26 g | |
| Харчові волокна 5 g | |
| Цукор 6 g | |
| Білки 12 g |
Інформація для замовлення
- Ціна: 239 ₴


