Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | JS Company |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 кг |
Тип | Вегетаріанські продукти |
Термін придатності | 12 мес |
Мисо — продукт традиційної японської кухні, найчастіше у формі густої пасти. Мисо виробляється через бродіння соєвих бобів, рису, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду грибів Aspergillus oryzae
ПАКОВАННЯ 1 КГ
Традиційно виділяється три типи класичного мисо залежно від вихідного ферментованого субстрату: пшеничне мисо , рисове мисо і соєве мисо . Найпоширенішим є рисовий варіант мисо, на який припадає приблизно 80 % усього ринку цього продукту в Японії
Харчова цінність Мисо
На грамів: 100 |
Калорії 199 |
Жири 6 g | |
Насичені жири 1,1 g | |
Поліненасичені жирні кислоти 3,2 g | |
Мононенасичені жирні кислоти 1,2 g | |
Холестерин 0 mg | |
Натрій 3 728 mg | |
Калій 210 mg | |
Вуглеводи 26 g | |
Харчові волокна 5 g | |
Цукор 6 g | |
Білки 12 g |
Інформація для замовлення
- Ціна: 239 ₴