- Крем-Сир CREMETTE - 60 г
- лосось охолоджений 220г
- вершки 20г
- сир Бістро Чеддер 4 шматочка
- зелень 30г
- лимон 1\4 шт
- хліб чіабата 4 шматочка
- авокадо 1шт
- олія оливкова 40г
- перець чорний
- сіль
Приготування:
- Хліб чіабатту нарізати на шматочки товщиною 2 см і скропити оливковою олією.
- Лосось порізати середніми кубиками, покласти в миску.
- В мисці до рибі додати сирний сир Cremette, вершки, рубану зелень, перець і сіль, після перемішати.
- Авокадо почистити, нарізати слайсами, полити соком лимона.
- На деко покласти шматочки хліба, поруч покласти рибну масу по 2 ст. л. і укласти на нього по шматочку сиру Бістро Чеддер. Запекти під грилем протягом 5 хв. до готовності.
- Зібрати брускетту: на шматочок хліба покласти слайсы авокадо, збризнути соком лимона, зверху покласти рибне «котлету».