Вам знадобиться
-
Гриби (енокі, гливи) 300 г
-
Бекон - 350 г
Приготування
- 1.Якщо не вдалося знайти енокі, але вдалося знайти гливи, то їх необхідно промити, розділити пальцями на окремі довгі волокна. Формуємо невеликі пучки з грибних волокон і щільно загортаємо
- 2.В шматочок бекону і защепляем дерев'яною шпажкою (зубочисткою). Можна кілька рулетиків насадити на довгу дерев'яну шпажку, як шашличок; його перевертати при приготуванні буде легше.
- 3.У широку сковороду (рослинна олія 1 ст. л.) викладаємо наші рулетики і заливаємо соусом Теріякі» від Sen Soy Premium. Обсмажуємо по 2-3 хвилини з кожного боку.